شکاتور

اولین سامانه خوزستان گردی

آبادان و خرمشهر آلبوم زنده هشت سال دفاع مقدس

آبادان

آبادان یکی از قدیمی‌ترین شهرهای ایران بوده که از زیباییهای طبیعی، تاریخی، گردشگری، تجاری و معنوی خاصی برخوردار است. این شهر در استان خوزستان و جنوب‌ غرب ایران، مرکز شهرستان آبادان و از مناطق آزاد بازرگانی (منطقه آزاد تجاری – صنعتی اروند) ایران است. نزدیکترین شهر به آبادان، خرمشهر است که حدود ۱۵ کیلومتر با این شهرفاصله دارد.مردم جنوب به خصوص آبادان بسیار خونگرم هستند و در طی شبانه روز صدای موسیقی و شادی مردم را به وفور خواهید شنید. از همین رو است که شب‌های آبادان برای گشت و گذار پیشنهاد می‌شود. آبادان یکی از شهرهای مهم ایران و قلب تپنده اقتصاد نفتی کشور محسوب می‌شود.

پل کابلی آبادان

اگر می‌خواهید اولین پل کابلی ساخته شده در خشکی که در دنیا شهرت دارد را از نزدیک ببینید، حتما در سفر به آبادان به بلوار طیب بروید تا بتوانید پل کابلی آبادان را از نزدیک ببینید.

پل بهمنشیر

پل بهمنشیر در دوره پهلوی اول ساخته شد که در سال 80 به عنوان یکی از آثار ملی به ثبت رسید. برای آنکه این پل را نزدیک ببینید به سمت میدان ایستگاه هفتم آبادان برانید. ساخت این پل توسط شرکت نفت صورت گرفت و درست مقابل در ورودی پالایشگاه آبادان واقع شده است.

مسجد رنگونی‌ها

از دیگر جاهای دیدنی آبادان مساجد این شهر است. معماری زیبای و بی‌نظیر مسجد رنگونی آن را از دیگر بناهای این شهر متمایز کرده است. این بنا یادگاری از رنگونی‌های مقیم آبادان است که در سال 1290ساخته شد. در نگاه اول بنای این مسجد و حال و هوایی که دارد شما را به یاد بناهای هندی خواهد انداخت. برای آنکه این مسجد را از نزدیک ببینید به آدرس آبادان، خیابان امام خمینی، روبه روی انبار پالایشگاه مراجعه کنید. جالب است بدانید که برای تزئین نمای مسجد رنگونی‌ها از سیمان به جای گچ استفاده شده است و تمام طرح‌هایی که روی دیوارهای مسجد مشاهده می‌کنید، تماما از سیمان و شیشه‌های رنگی است. از ظاهر مسجد رنگونی‌ها که بگذریم باید درباره داستان جالبی که در مورد ساخت این مسجد وجود دارد به شما بگوییم. این مسجد در گذشته توسط کارگران مسلمانی که کشورهای دیگر برای کار در پالایشگاه آبادان می‌آمدند ساخته شده است که عموم آن‌ها نیز مسلمانان اهل سنت بوده‌اند.

سینما نفت و تاج

سینما نفت و تاج به نگهبان شهر آبادان شهرت دارد؛ چرا که این بنای تاریخی در ظاهر به شکل یک شیر نشسته است. تاریخچه این شهر به قبل از جنگ جهانی دوم بازمی‌گردد. در ابتدا این سینما به سینما تاج معروف بود و با همین نام شروع به کار کرد. در نهایت به نام نفت و تاج معروف شد.

آرامگاه ارامنه ساکن آبادان

بالاتر از اروندرود آرامستانی وجود دارد که ویژه ارامنه است و در حدود 320 مقبره از ارامنه این شهر را می‌توانید از نزدیک ببینید. این آرامستان یکی دیگر از جاذبه های گردشگری آبادان است. روی این مقبره‌ها به زبان ارامنه حکاکی شده و از جنس سیمان هستند. در شهر آبادان جنب تانک فارم، نزدیک به بلوار شهید علی عیسی زاده می‌توانید این آرامستان را پیدا کنید.

کلیسای سورت گاراپت

این کلیسا که در سال 1319 ساخته شده است، یادگاری‌های بسیاری از دوران جنگ بر بنای آن وجود دارد که پس از پایان یافتن جنگ ایران و عراق به دست سازمان مرمت و بازسازی مناطق جنگی، تعمیر و بازسازی شد. پس از جنگ از آنجاییکه ارامنه زیادی در آبادان ساکن نیستند، دیگر مراسم مذهبی و آداب و رسوب ارامنه در این کلیسا برگزار نمی‌شود.

بازارهای آبادان

یکی از بازارهای مهم این شهر بازار مرکزی است که اجناس با قیمت عالی را می‌توانید در این شهر خریداری کنید. از آنجایی که این بازار روبه روی بازار ماهی فروش‌ها است، می‌توانید پس از گشت و گذار در این بازار سری هم به بازار ماهی فروش‌ها بزنید.

از دیگر بازارهای این شهر بازار کویتی‎‌ها، بازار امیری، بازار احمدآباد، بازار ته لنجی است. به دلیلی موقعیت استراتژیک و آزاد بودن منطقه می‌توانید کالاهای بسیار مناسبی در این بازارها خریداری کنید.

آرامگاه سیدعباس

سیدعباس بنا به گفته مردم محلی یکی از سادات مورد احترام در شهر آبادان بوده است به همین دلیل مراسم‌ مذهبی اعم از اعیاد و جشن‌ها و حتی مراسم عزاداری، در این آرامگاه برگزار می‌شود. آرامگاه سیدعباس در بلوار شهدای هفتم تیر قرار دارد.

بهترین زمان سفر به آبادان

حتما شنیده‌اید که در تعطیلات نوروزی مسافران و گردشگران زیادی راهی شهرهای جنوبی کشور می‌شوند. به دلیل موقعیت جغرافیایی که این شهرها دارند و قرارگیری آن در یک دشت پهناور، از اوایل خرداد ماه دیگر نمی‌توان به آسانی به این شهرها سفر کرد؛ چرا که گرمای آن به شدت طاقت فرسا می‌شود. اما در فروردین و اردیبهشت هوای جنوب بسیار دلچسب است.

به طور کلی هوای آبادان را استوایی دانسته‌اند و رطوبت بالای آن حتی در زمستان نیز شهرت دارد، به طوری که رطوبت هوا در زمستان تا 89 درجه نیز می‌رسد. ازطرف دیگر زمستان‌های آبادان نیز بسیار سرسبز است و شما می‌توانید در این زمان‌ها نیز به آبادان سفر کنید. پیشنهاد ما به شما سفر به آبادان در پاییز و زمستان است.

موزه پمپ بنزین

سر زدن به اولین پمپ بنزین ایران، تجربه هیجان‌انگیزی‌ست. در موزه پمپ بنزین که به موزه نفت آبادان هم معروف است، اولین جایگاه سوخت کشور را می‌بینید که در سال ۱۳۰۶ و با همکاری کمپانی بریتیش پترولیوم ساخته شد.البته در آن سال‌ها محل توزیع نفت سفید بود. وقتی ماشین وارد ایران شد، در همین محل پمپ بنزین نصب کردند. خلاصه در این موزه حال‌وهوای قدیم را تجربه می‌کنید.بعد از دیدن تابلوی اولین جایگاه پمپ بنزین ایران، وارد موزه می‌شوید. در بخش غربی ۱۲ دستگاه‌‌ پمپ بنزین در کنار هم صف کشیده‌اند، یکی از دیگری قدیمی‌تر.

آرامگاه ارامنه

آرامگاه ارامنه ساکن در آبادان، در واقع قبرستانی در منطقه شطیط در جنوب‌شرقی این شهر است که بالاتر از اروند کنار واقع شده است. این قبرستان نزدیک به ۱۵۰۰ متر مربع مساحت دارد و حدودا سیصد و بیست مقبره در آن وجود دارد که یادمان رفتگان را به‌جای سنگ، روی قالب‌های سیمانی و عموما به خط و زبان ارمنی نوشته‌اند.

اروند رود

اردوندرود زیبا یکی از جاذبه های دیدنی آبادان است. تماشای موج‌های ریز رودخانه که روی هم سر می‌خورند، همراه با بوی رطوبت اروند می‌تواند مدتی شما را کنار ساحل نگه دارد.غروب آفتاب کنار رودخانه منظره‌ دلچسبی می‌سازد. با رانندگی در بلوار خلیج‌فارس می‌توانید منظره‌ لنج‌ها را تماشا کنید. اما برای پیاده‌روی محدوده ایستگاه ۷ مناسب‌تر است.

موزه آبادان

موزه آبادان با الهام از معماری سنتی ایرانی در سال ۱۳۲۸ ساخته شده است و گنبدی شبیه گنبد آرامگاه دانیال نبی در شهر شوش دارد. این موزه دارای مجموعه‌ای از آثار ما قبل تاریخ و آثاری از دوره‌های متاخر تا دوره قاجاریه است و نیز آثاری از هنرمندان کارگاه‌های هنری سنتی گوشه‌هایی از تاریخ آبادان را در معرض عموم به نمایش گذاشته است.

موزه تنوع زیستی آبادان در فاصله ده کیلومتری جاده قفاص جای گرفته است. این موزه از مجموعه‌ای بیش از ۱۵۲ کبوتر، ۲۱ خزنده و دو زیست، ۱۲ نمونه ماهیان آب شور و شیرین و همین طور انواع صدف‌های دریاهای ایران تشکیل شده است.

موزه هنرهای معاصر آبادان، توسط ستاد بازسازی آبادان طراحی و ساخته شده است. شهرداری آبادان در سال ۱۳۸۲ هجری شمسی این موزه را در اختیار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان قرار داد. موزه هنرهای معاصر آبادان دارای ۱۳۷۵ متر زیر بنا، سه گالری، یک آمفی‌تئاتر و یک مرکز فروش کتاب‌های تخصصی است.

بازارهای آبادان

آبادان به‌دلیل همجواری با کشورهای حوزه خلیج‌فارس و داشتن صادرات و واردات کالا از طریق لنج و کشتی، دارای بازارهای متنوع و متعدد با قیمت‌های مناسب است که مردم شهرها و استان‌های دیگر را برای خرید و سیاحت راهی این شهر می‌کند. بازارهای آبادان شامل بازار کویتی‌ها، بازار امیری، بازار احمد آباد، بازار ته لنجی‌ها، بازار مرکزی و بازار درجه یک ماهی‌فروشان می‌شود.

جزیره مینو از جاهای دیدنی آبادان

اگر پا را از شهر بیرون بگذارید، جایی بین آبادان و خرمشهر از روی پل فلزی می‌گذرید و میان آب‌های اروند به جزیره مینو می‌رسید. این‌جا مقصد لوکسی به‌حساب نمی‌آید، اما اگر بخواهید با فرهنگ بومی جزیره آشنا شوید، میان نخلستان‌ها قدم بزنید یا حتی ماهی بگیرید، به شما خوش می‌گذرد. جزیره مینو به نخلستان‌هایش معروف است، نخل‌هایی که بعضی‌ از آنها در زمان جنگ سوخته‌اند. پیشنهاد می‌کنیم کفش راحت به‌پا کنید و میان نخل‌ها، نیزارها و در ساحل اروندرود پیاده‌روی و عکاسی کنید

کلیسای گارپت

کلیسای آبادان که افراد محلی آن را با نام کلیسای گاراپت می‌شناسند، یکی از زیباترین جاهای دیدنی آبادان است که باید از آن دیدن کنید. این بنای باشکوه به عنوان یکی از مهم‌ترین بناهای کشور ایران، در لیست آثار ملی به ثبت رسیده است و بازدید از آن برای عموم مردم آزاد است و شما می‌توانید بدون پرداخت هزینه از آن دیدن کنید. باید بدانید که قبل از احداث کلیسای گاراپت، دو کلیسای دیگر نیز در آبادان وجود داشته‌اند که اکنون هیچ نشانه‌ای از آن‌ها نیست.

این کلیسا که زیر نظر شورای ارامنه فعالیت می‌کند، در سال 1336 ساخته شد و در آن زمان به عنوان بزرگ‌ترین محل اجتماع ارامنه آبادان نام گرفت. پس از شروع جنگ ایران و عراق، آبادان یکی از شهرهایی بود که به شدت درگیر جنگ شد. همین موضوع باعث شد تا بخشی از این کلیسای باشکوه منهدم شود. بازسازی ویرانی‌های وارد شده به این کلیسا در سال 1375 آغاز شد که سه سال به طول انجامید.

روستای صراخیه

صراخیه یکی از روستاهای خوزستان است که از وسط آن آب جریان دارد و مردم برای عبور و مرور از قایق استفاده می کنند. اینجا ونیز ایران است.

این روستا در نزدیکی تالاب شادگان در بخش خنافره دهستان ناصری واقع شده و به عنوان یکی از روستاهای دارای جاذبه گردشگری خوزستان معرفی شده‌است. صراخیه با بافتی سنتی، یکی از روستاهای قابل مطالعه در استان خوزستان بشمار می آید.

خرمشهر

خرمشهر یکی از شهرهای استان خوزستان است که علاوه حماسه آزادسازی آن در دوره جنگ تحمیلی، در تاریخ جنگ جهانی دوم نیز نقش بسیار مهمی داشت. این شهر در محل تلاقی رودخانه‌های اروندرود و کارون و در ناحیه‌ای باتلاقی و پست در دلتای رودخانه اروندرود و در انتهایی‌ترین نقطه استان خوزستان قرار گرفته و اسکله‌های آن در کرانه‌های رودخانه اروندرود جای گرفته‌ است. خرمشهر، شهر مردم غیور و شهیدپرور، شهر استقامت، یکی از زیباترین شهرهای جنوبی و جاهای دیدنی استان خوزستان است که مساحتی برابر با ۲۳ کیلومتر مربع دارد. خرمشهر به‌دلیل قرار گرفتن در نزدیکی خلیج فارس از موقعیت سیاسی مهمی برخوردار است و در واقع انتهایی‌ترین نقطه استان خوزستان محسوب می‌شود.

موزه جنگ

ساختمان موزه جنگ خرمشهر در سال ۱۳۰۹ هجری شمسی احداث و تا پایان جنگ به‌عنوان بخش اداری شرکت نفت استفاده می‌شد. در سال ۱۳۷۵، مرکز فرهنگی دفاع مقدس در این ساختمان مستقر شد و در حال حاضر از آن به‌عنوان موزه جنگ استفاده می‌شود که مجموعه‌ای از آثار به جای مانده سرداران شهید حماسه مقاومت خرمشهر را به نمایش گذاشته است. همچنین این موزه دارای کتابخانه تخصصی دفاع‌مقدس با حدود سه هزار جلد کتاب، سالن نمایش فیلم و آرامگاه سه شهید گمنام است.

مسجد جامع خرمشهر

مسجد جامع خرمشهر که نمادی از مقاومت است در روز ۳۱ شهریور سال ۱۳۵۹ به خاطر فاصله کم با مرز شلمچه از اولین مناطقی بود که مورد جمله عراقی ها قرار گرفت و یکی ازتنها ساختمان ‌هایی بود که در این شهر، پس از بازپس گیری به صورت نیمه سالم باقی مانده بود و همچنین چون این مسجد در زمان مقاومت قبل از اشغال مرکز فرماندهی و تدارکات و گردهمایی مدافعان شهر بود، لقب نماد مقاومت را به خود گرفت که در حال حاضر نیز بین بازماندگان جنگ و علاقمندان به تاریخ جنگ ایران و عراق به همین عنوان شناخته می ‌شود.

پل جهان آرا (پل دوم خرمشهر)

پل دوم خرمشهر (شهید جهان آرا) با طراحی زیرسازه‌ی پلی که بر روی کانال حفار (کانال ارتباطی بین کارون و بهمن‌شیر) با فاصله مناسب از پل قدیمی و جهت بازسازی شهرستان خرمشهر احداث گردید.

پل قدیم خرمشهر

ساخت این پل در سال 1338 خورشیدی بر روی رودخانه کارون آغاز و در سال 1349 به پایان رسید. این پل در زمان جنگ تحمیلی به منظور جلوگیری از ورود دشمن متجاوز به جزیره آبادان تخریب و پس از جنگ بازسازی شد.

قصر فیلیه

این قصر متعلق به یکی از حاکمان محلی خوزستان بوده و در ابتدای منطقه شلمچه در محلی به نام فیلیه در مجاورت رودخانه اروند واقع شده بود.این بنا اوج هنر آجرکاری دوره قاجار را به نمایش می ‌گذاشت ولی متاسفانه توسط یک ارگان نظامی در آذرماه 1389 تخریب شد.

جزیره مینو خرمشهر

نام قدیم این جزیره صلبوخ به معنی ریگ بود. این جزیره از شرق با ایران و از غرب با عراق هم مرز است .جزیره مینو در ساحل اروندرود و در فاصله چند کیلومتری خرمشهر قرار دارد. بزرگترین قطر جزیره دو هزار و 600 متر و مساحت آن هشت هزار و 170 مترمربع می باشد که سراسرپوشیده از نخلستان است.طبیعت بکر و نخلهای بی شمار این جزیره اکوسیستم مناسبی برای زیست پرندگان مهاجر بوجود آورده است .همچنین نیزارهای انبوه این جزیره پناهگاه حیوانات وحشی از جمله گراز است.

جاهای دیدنی خرمشهر

مضیف حاج عبدالله

مضیف حاج عبدالله یکی از زیباترین مضیف‌های کشور است که در جزیره مینو در شهرستان خرمشهر واقع شده است. این مضیف در باغی بزرگ و زیبا به مساحت پانزده هزار متر مربع قرار گرفته است و شامل دو باب مضیف گروهی و جمعی، دو باب مضیف خانوادگی، پنج باب مضیف کوچک و یک چایخانه سنتی می‌شود.جاهای دیدنی خرمشهر

اسکله قایقرانی خرمشهر

یکی از اتفاق‌های خوبی که در شهرستان خرمشهر افتاد ساخته شدن اسکله تفریحی روی رود کارون بود. در حال حاضر این اسکله محل مناسبی برای تفریحات آبی و گذراندن اوقات فراغت ساکنان این شهر و گردشگران است. در حدود ۱۰۰ لنج و ۱۷۰ قایق در این اسکله قرار دارند و آماده خدمت‌رسانی به گردشگران‌اند.جاهای دیدنی خرمشهر

کشتی زمان جنگ اروند صغیر

رودی که از مینوشهر عبور می‌کند را اروندصغیر نیز می ‌نامند، اروند صغیر این روزها آماده‌ پذیرایی از گردشگران است. حتی بخش ‌هایی از این رود به صورت پیش ‌ساخته با ایجاد برخی تسهیلات، به گردشگران خدمات می ‌دهد. کشتی باقی مانده از زمان جنگ در اروند صغیر نیز یکی از جاذبه ‌های گردشگری این منطقه‌ تاریخی در جنوب ایران است. در واقع این کشتی پتانسیل آن را دارد که همانند کشتی یونانی واقع در جزیره زیبای کیش مورد توجه گردشگران قرار گیرد.جاهای دیدنی خرمشهر

تالاب ناصری خرمشهر

تالاب ناصری را که با نام‌های تالاب نیشکر و تالاب خرمشهر نیز می‌شناسند در 16 کیلومتری شمال خرمشهر قرار دارد.در این تالاب ماهی‌هایی همچون ماهی بیاح، شانک، شلج، بوشلمبو و آبزیان دیگری مانند میگو و خرچنگ آب‌های شیرین زندگی می‌کنند و ماهیگیران می‌توانند به صید انواع ماهی بپردازند. طبیعت تالاب‌ها آرامش را به شما هدیه می‌دهند و گیاهان با رویش سبز خود زندگی را به ارمغان می‌آورند. گیاهان علف شور و گز در حاشیه تالاب ناصری می‌رویند و به مکانی برای زندگی جانوران گوناگون تبدیل شده‌اند. در این تالاب ضمن ماهیگیری می‌توانید به قایق‌سواری بپردازید و از دیدن مناظری رویایی نهایت لذت را ببرید. تالاب‌ ناصری خرمشهر

این تالاب در فاصله 16 کیلومتری خرمشهر واقع شده است و در میان اهالی این منطقه با نام‌هایی مانند نیشکر و تالاب‌ خرمشهر شناخته می‌شود. تالاب‌ ناصری در سال 1378 برای تخلیه زه آب‌های کشاورزی ایجاد شد. این تالاب جزء تالا‌ب‌هایی در ایران است که توسط بشر ساخته‌ شده و اکنون به یکی از جاذبه‌های طبیعی خرمشهر تبدیل شده ‌است. تالاب خرمشهر مساحتی حدود 10هزار هکتار با عمق 2متر دارد و در حال‌حاضر پرندگان بومی و مهاجر گوناگون به خصوص در فصل زمستان در این تالاب زندگی می‌‌کنند. با توجه به این که تالاب ‌ناصری محلی برای زندگی پرندگان شده است، 41 گونه پرنده ‌آبزی و کنارآبزی در این تالاب شناسایی شده‌اند که می‌توان به فلامینگو، باکلان، خوتکا، حواصیل ‌زرد، کاکایی ‌صورتی، آبچلیک‎ پاسرخ، چنگر معمولی و آوست اشاره کرد. همچنین در این تالاب به صید انواع ماهی‌ هم می‌پردازند. ماهی‌هایی مانند شانک، شلج، بیاح، بوشلمبو و دیگر آبزیانی مانند خرچنگ و میگو از جمله آبزیان این تالاب است که ماهیگران خرمشهری به صید آن‌ها می پردازند.پوشش گیاه اطراف تالاب ‌ناصری هم از گیاهان ‌علف ‌شور و گز تشکیل شده است. شما گردشگران عزیز در این منطقه می‌توانید ماهی‌گیری و قایق‌سواری کرده و بهترین لحظات را همراه با عزیزان خود ثبت کنید. اما اگر به پرنده‌نگری علاقمند هستید، باید زمستان را برای سفر و بازدید از تالاب ناصری انتخاب کنید.

اسکه قایقرانی خرمشهر

اسکله ای زیبا در بلوار ساحلی بایندر رودخانه کارون خرمشهر است . با مراجعه به این اسکله یا سایر اسکله های شهر می توانید از قایق سواری و لنج سواری لذت  ببرید. این اسکله در منطقه کوتشیخ قرار دارد و هر روز شهروندان زیادی به آن مراجعه می کنند. البته چند نکته را برای ایمنی خود و عزیزانتان حتما رعایت کنید؛ از اسکله های مجاز استفاده کنید، جلیقه نجات بپوشید، در تاریکی و زمانی که وزش باد شدید است سوار قایق نشوید و از قایقرانان بخواهید حرکات نمایشی انجام ندهند.

یادمان شهدا

یادمان شهدای علقمه خرمشهر، محل اجرای عملیات کربلای ۴ با حضور غواصان دفاع مقدس بود که این روزها مورد استقبال گردشگران و کاروان های راهیان نور قرار گرفته است. پس از گذشت چندین سال این یادمان به یکی از یادمان هایی تبدیل شده که زائران راهیان نور با حضور در این منطقه, محل رشادت غواصان دلاور شهید خط شکن را از نزدیک مشاهده می کنند.

شَلَمچه منطقه‌ای مرزی در غرب خرمشهر و نزدیکترین نقطه مرزی به شهر بصره است. دشت‌ شلمچه‌ تا عمق‌ خاك‌ عراق ادامه‌ دارد. جاده ترانزیت خرمشهر – بصره از منطقه شلمچه می گذرد و در دو طرف مرز و در حوالی این نقطه گمرک و پاسگاه شلمچه ایران و عراق قرار دارند.

شلمچه یکی از مهمترین محورهای حمله ارتش عراق به ایران در 31/6/1359 بود. ارتش عراق با گذر از این منطقه به سوی خرمشهر تاخت. پس از عملیات بیت‌المقدس که به بازپس‌گیری خرمشهر به دست ارتش ایران انجامید این منطقه همچنان در دست ارتش عراق بود.

به بحث بپیوندید

مقالات مشابه را از دست ندهید

جستجو

مهر 1403

  • ش
  • ی
  • د
  • س
  • چ
  • پ
  • ج
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30

آبان 1403

  • ش
  • ی
  • د
  • س
  • چ
  • پ
  • ج
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
0 بزرگسالان
0 بچه ها
حیوانات خانگی
اندازه
قیمت
امکانات رفاهی
امکانات

مقایسه اقامتگاه ها

مقایسه
0
    0
    سبد خرید شما
    سبد خرید شما خالی استبازگشت به فروشگاه